Susurluk Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Bilgi ve sevgi arıyorsanız, Önce değerler eğitimi diyorsanız, İşte BİZ buradayız!

Misyon: Bilgili, kültürlü, başarılı, değişime ve gelişime açık, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, dünya ile rekabet edebilen, dünyayı yakından takip eden, yaratılanı ‘Yaradan’dan ötürü sevebilen, soran, sorgulayan, sorumluluk taşıyan, karşılaştığı problemlere çözüm üretebilecek özgüvene sahip, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 08:45 - 15:45
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 266 865 19 20

WEB - https://susurlukihl.meb.k12.tr

Adres - KIŞLA MAH. 5006 SK. ANADOLU IMAM HATIP LISESI KIZ ÖĞRENCI YURDU NO: 2 İÇ KAPI NO: 38 SUSURLUK / BALIKESİR

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - BALIKESİR CAD. NO:35 SUSURLUK/BALIKESİR

Ulaşım Karayolu

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 1 Km. İL MERKEZİNE 40 Km.